Tuotteet & Konseptit

SnowSlush - Jäähilejuoma
Milkshakee - Pirtelö
Ice on the Rocks – Frappiino- jääkahvi
Holy Cow - Pehmytjäätelö
Holy Cow - Frozen Yogurt
Saville- Granaattiomenamehu

SnowSlush - Jäähilejuoma

SnowSlush on markkinoiden korkealaatuisin jäähilejuoma (Slush) ja sen tunnistettava jäljittelemätön maku on syntynyt pitkän tuotekehittelyn tuloksena. SnowSlush raaka-aineet valmistetaan omien salaisten reseptien pohjalta käyttäen aitoja raaka-aineita ilman keinotekoisia väri- tai makeutusaineita.

SnowSlush-laitteet ovat Italialaisen BRAS Internazinonalen valmistamia. 3-maun laitteet mahdollistavat kivan makuvalikoiman jo yhdellä helppokäyttöisellä laitteella.

Sinun tarvitsee ainoastaan kytkeä laitteen pistoke seinään, kaataa sekoitettu SnowSlush esanssi säiliöön ja hetken päästä pääset myymään markkinoiden herkullisinta jäähilettä.

Miksi SnowSlush?


Milkshakee - Pirtelö

Markkinoiden nopein ja helppohoitoisin pirtelökone. Valmistat muutamassa sekunnissa kuohkean ja täyteläisen pirtelön, jota voit maustaa rajattomasti mielesi mukaan.

Miksi Milkshakee?


Ice on the Rocks – Frappiino jääkahvi

Haluatko tarjota asiakkaille herkullisia jääkahveja, mutta et kuluttaa aikaa blenderin kanssa touhuten? Silloin vastauksena on Frappiino. Frappiino jääkahvien teko onnistuu käden käänteessä. Valikoimassa löytyy kahvin makuinen ja vaniljan makuinen massa joka on pakattu 1 litran tetrapakkaukseen. Avaa pakkaus ja kaada sisältö sellaisenaan koneeseen ja kone kuohkeuttaa massan hetkessä. Lisäksi löytyy useita Barista®-makusiirappeja millä voit maustaa jääkahvin. Kaiken kruunaa herkullinen kermavaahto ja nautinto on valmis.

Miksi Ice on the Rocks – Frappiino jääkahvi?


Holy Cow - Pehmytjäätelö

Holy Cow pehmytjäätelö vie pehmytjäätelön käsitteen nykyaikaan. Pehmytjäätelö on pakattu 2 litran tetrapakkaukseen ja se kaadetaan suoraan sellaisenaan laitteeseen, jolloin kone valmistaa ennenkokemattoman herkullisen pehmytjäätelön. Perusmaku on herkullinen vanilja ja muita makuvaihtoehtoja voidaan valmistaa jopa 18 erilaista Barista®- gourmetsiirappeja hyödyntäen. Pehmytjäätelöön kauttamme löytyy pieni ja kompakti, helppokäyttöinen laite, joka vaatii ainoastaan sähköpistokkeen ja pienen tilan. Laitteella valmistat pehmytjäätelöä nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Laitteen mitat ovat L 20 cm x S 48 x K 62 cm. Laitteessa on 6 litran säiliö ja konepestävät osat. Laite on helppo puhdistaa ja siinä on vain muutama osa pesua varten.

Kiireisimpiin paikkoihin ja kovempaan käyttöön meiltä löytyy iS-Cream pehmytjäätelölaite, säädettävällä ilmamäärällä ja kosketusnäytöllä. Laitteella valmistat tasalaatuisen pehmytjäätelön kesäkuumalla pitkällekin jonolle. Laitteen mitat ovat L 26 cm x S 57 cm x K 72 cm. Laitteessa on 4 litran säiliö ja 2 litran rumpu. Laitteen kapasiteetti on jopa 14 kg / h. Laite on helppo puhdistaa ja siinä on vain muutama irrotettava osa pesua varten.

Miksi Holy Cow - Pehmytjäätelö?


Holy Cow - Frozen Yogurt

Aito 100 % frozen yogurt valmistetaan tarkalla reseptillä luontaisista raaka-aineista. Tuote on pakastettu, jolloin siinä on jäljellä kaikki terveelliset maitohappobakteerit ja raikas hapokas maku. Makuina löytyy paljon vaihtoehtoja kuten luonnollinen vanilja, täyteläinen suklaa, maistuva mansikka ja terveellinen mustikka. Frozen yogurt on kevyempi vaihtoehto pehmytjäätelö, eikä sisällä rasvaa ja vähemmän hiilihydraattia. Raikas herkku maistuu sellaisenaan tai tuoreiden marjojen, kastikkeiden tai vaikka makeisten kanssa. Kokeile lukemattomista vaihtoehdoista ja löydä oma suosikkisi.

Miksi Holy Cow - Frozen Yogurt?


Saville - Granaattiomenamehu

Saville granaattiomenamehu on markkinoiden korkealaatuisin granaattiomenamehu. Pitkä perinne granaattiomenoiden viljelystä Bilasuvarin alueella Azerbaidzanissa ja moderni tuotantolaitos takaavat herkullisen, raikkaan 100% granaattiomenatäysmehun. Mehua ei ole valmistettu tiivisteestä vaan se on tuorepuristettu kypsänä tuntien sisällä poiminnasta sen olessa tuoreimmillaan. Mehua voi juoda sellaisenaan, sekoittaa sitä osaksi muuta juomaa tai käyttää esimerkiksi terveellisen smoothien pohjana.

Miksi Saville granaattiomena?